Nieuws

Wineprofessional 2017
Wij zijn dit keer alle 7 van de partij. Ons standnummer is 506.

Onze klanten Bolenius en Mos krijgen een Michelinster!
Van harte gefeliciteerd.

Nog nooit wonnen zoveel van onze klanten een prijs bij
Gault & Millau. 
Alle winnaars van harte gefeliciteerd!
Ronnie Brouwer – Sommelier van het Jaar  – De Kromme Dissel
Martijn Struijck – Wijn/spijsspecialist van het jaar – De Lindehof
 Joey de Kruijf – Talentvol Gastheer van het Jaar – Parkheuvel
Jonathan Zandbergen -Talentvol Chef van het Jaar – Merlet
Lendl Mijnhijmer -Talentvol Sommelier van het Jaar – Waterproef
Bistrot Bord’O – Wijnkaart van het Jaar

Nieuwe biowijnen bij Lekker Sapje: Herbert Zillinger
Op de grens met Slowakije maakt Zillinger furore met Veltliner, Zweigelt en Traminer (Savagnin). Hij werkt biologisch en wil nog verder gaan met biodynamie. Zijn wijnen kenmerken zich door ‘Druck am Gaumen’ oftewel volheid, gecombineerd met elegantie en finesse en -heel bijzonder- toch vrij lage alcoholgehaltes. Jancis Robinson en Jens Priewe steken de loftrompet.

Proefschrift Wijnconcours 2016. De winnaars:

Prix du Sommelier:
Savennières Les Deux Vallées 2014
Deze wijn wordt geïmporteerd door de Geluksdruif en Lekker Sapje.
Wijnen van het Jaar:
BBF Crémant du Jura, A & M Tissot (Geluksdruif)
Karas, Tierras de Armenia, Armavir 2014 (Asian Wines)

En in totaal meer dan 20 Finalewijnen!