Met Sommelierwijnen in Restaurant Katseveer*

jul 2, 2016

Astrid Schreuders van de food- en wijnblog Astrid’s Taste maakte een verslag van het eerste Sommelierwijnendiner bij Restaurant Katseveer*.

Na een middag met de oprichters van Sommelierwijnen hun wijn en wijn-spijscombinaties geproefd te hebben, is het duidelijk: Sommelierwijnen is niet alleen “one stop shopping bij 7 kleine maar fijne importeurs”, maar ook een fijne groep mensen met hartstocht, kennis en een neus voor bijzondere kwaliteitswijnen.

Het samenwerkingsverband van kleine gespecialiseerde importeurs voert zo’n 500 wijnen die door de horeca als één assortiment gezien kunnen worden. Het idee is dat de sommelier met slechts één aanspreekpunt – dus 1 van de 7 importeurs – over al deze wijnen kan beschikken en één factuur krijgt voor bestellingen van wijnen van meerdere importeurs.

Lees het hele artikel op astridstaste.com

Sommelierwijnen in de pers

Sommelierwijnen diner bij De Librije***

In de serie wijn-spijs diners bij klanten van Sommelierwijnen was het nu de beurt een Restaurant De Librije*** in Zwolle. Voormalig sommelier van De Librije en tegenwoordig kritisch freelance scribent bij Perswijn, Job Seuren, maakte een uitgebreide analyse van deze...

Eerste Sommelierwijnen diner bij De Kromme Dissel*

Het eerste Sommelierwijnen diner bij De Kromme Dissel* is de introductie van samenwerkende importeurs voor "Sommeliers met lef". Op de Wineprofessional hebben de oprichters zich voor het eerst gezamenlijk gepresenteerd op een grote Sommelierwijnen stand. Namens...