Eerste Sommelierwijnen diner bij De Kromme Dissel*

feb 16, 2016

Het eerste Sommelierwijnen diner bij De Kromme Dissel* is de introductie van samenwerkende importeurs voor “Sommeliers met lef”. Op de Wineprofessional hebben de oprichters zich voor het eerst gezamenlijk gepresenteerd op een grote Sommelierwijnen stand. Namens Proefschrift deed Jan van Lissum verslag van een zeer uitgebreide avond eten en drinken. Het is geen toeval dat Sommelierwijnen hier het eerste wijn-spijs diner organiseerde: maitre-sommelier Ronnie Brouwer is vanaf het eerste uur grote fan geweest van dit initiatief.

Doordat de importeurs hun aanbod bundelen, kunnen sommeliers makkelijker kennismaken met interessante, kleine producenten. Kortom een verrassend en zeer gevarieerd aanbod met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Het hele artikel is hier te vinden op de site van Proefschrift.

Sommelierwijnen in de pers

Sommelierwijnen diner bij De Librije***

In de serie wijn-spijs diners bij klanten van Sommelierwijnen was het nu de beurt een Restaurant De Librije*** in Zwolle. Voormalig sommelier van De Librije en tegenwoordig kritisch freelance scribent bij Perswijn, Job Seuren, maakte een uitgebreide analyse van deze...

Met Sommelierwijnen in Restaurant Katseveer*

Astrid Schreuders van de food- en wijnblog Astrid's Taste maakte een verslag van het eerste Sommelierwijnendiner bij Restaurant Katseveer*. Na een middag met de oprichters van Sommelierwijnen hun wijn en wijn-spijscombinaties geproefd te hebben, is het duidelijk:...