Het zit er weer op. Voor de 2e keer presenteerden wij ons als Sommelierwijnen aan de Nederlandse (top)gastronomie. Dit keer met een nog grotere stand en met alle 7 leden aanwezig. Elke dag waren er seminars en speciale proeverijen. O.a. met Bistrot Bord’O (15GM, Proefschrift Wijnkaart van het Jaar), Kaagman & Kortekaas en Bourgondisch Lifestyle. Wij danken hen hartelijk voor de fijne samenwerking! Verder waren er themaproeverijen waaronder Corsica -met wijnlegende Antoine Arena, Etna, bijzondere Spaanse en Portugese wijnen, toegelicht door MW Manuel Moreira. Kortom, we hebben niet stil gezeten.
Graag bedanken we iedereen voor hun bezoek aan onze stand.
Nieuw: Cuisine Science podcast
Cuisine Science podcast. Hoe kijken chefs naar het vak, de opleidingen? Welke technieken en apparatuur gebruiken ze graag? Wat inspireert en waar willen ze vanaf? Hoe ontwikkelen ze hun gerechten? Deze nieuwe podcast is een initiatief van How Liu van Cuisine Science...