Nieuw: Cuisine Science podcast

Cuisine Science podcast. Hoe kijken chefs naar het vak, de opleidingen? Welke technieken en apparatuur gebruiken ze graag? Wat inspireert en waar willen ze vanaf? Hoe ontwikkelen ze hun gerechten? Deze nieuwe podcast is een initiatief van How Liu van Cuisine Science...

Sommelierwijnen op Vinibio 4 maart

Ook dit jaar staan we weer op de Vinibio. Dit keer met de Geluksdruif, la Vie le Vin en Lekker Sapje. De Geluksdruif geeft ook een masterclass Corsicaanse wijnen. De openingstijden zijn lekker ruim, je kunt tussen 11 en 18 uur terecht. Deze beurs is voor...
Garnacha uit Rioja? Jazeker!

Garnacha uit Rioja? Jazeker!

Rioja, dat is toch vooral Tempranillo? Garnacha uit Rioja? Jazeker! Voor de druifluis stond Rioja vol met… Garnacha. Her en der staan nog oude wijngaarden Garnacha, onaangetast door de phylloxera plaag. Luis Moya Tortosa is een kleine eigenwijze wijnmaker die...